Průvodní list EKO znaku



Autor (autorský tým):

Děti a  ze třídy I.B


Škola (rodina, instituce):
Jungmannova Základní škola

Název obce:
Beroun

Použité materiály a jejich množství:

plastové krabičky od  ztužených tuků kolem 70 ks  , kartonová deska 1ks, víčka od pet lahví cca 100 ks, papír 2kg, lepidlo


Doba potřebná k výrobě ( hodin )
8 hodin

Datum dokončení výroby
22.11.2010

Kontaktní osoba:
Monika Černá

Jak jsme vyráběli znak (zajímavosti, fóry, zážitky):

Největší legrací bylo roztřídit všechen nashromážděný materiál. To jsme vymýšleli různé hrady a domy. Když jsme měli rozstříhat plastové kelímky, zjistili jsme, že je to pro nás ještě hodně težké.  Asi budeme muset trénovat, abychom zvládli rovný a pravidelný tvar.  Skládání znaku nás hodně bavilo, ale najít správné lepidlo nás stálo hodně času.  Naučili jsme se, jak je důležité vědět, který odpad kam patří a teď už víme, proč je potřeba odpady třídit. Byla to pro nás dobrá zkušenost.


Ahoj prvňáčci! Dokázali jste vytvořit opravdu překrásný znak. Jsme moc rádi, že jste si užili spoust legrace a zároveň se lecčemu přiučili. Taktéž nás moc těší, že díky práci na tomto uměleckém díle už víte, kam všechen ten odpad patří. Znak se bude líbit určitě nejen nám a doufáme, že si ho budeme moci prohlédnout i na krajské výstavě. Rozhodně budeme držet palce aby to vyšlo. Mockrát vám děkujeme za vaši účast a krásný přírůstek do této rekordní galerie. Ještě jednou velké díky! raf a EKO-KOM a.s.